Fašiangový ples Radosti

Opäť je tu príjemné a veľmi očakávané obdobie roka,  ktoré sa nesie v znamení plesov a zábav- čas fašiangov. Už len z názvu nášho rehabilitačného strediska je každému jasné, že zábava, potešenie a pocit radosti nám nie sú vzdialené, ba práve naopak- sú jednou z našich priorít a hlavných pilierov o ktoré sa radi oprieme, ak sa nám naskytne vhodná príležitosť. Touto príležitosťou bola aj možnosť rozveseliť sa na ďalšej akcii, ktoré usporiadalo združenie Radosť pre svojich klientov, ich rodičov a všetkých priateľov a spolupracovníkov – fašiangový ples, ktorý sa uskutočnil dňa 10. februára 2019 v priestoroch Domu umenia. Samotné prostredie a výzdoba interiéru v nás podnietila estetické a umelecké cítenie a predpovedala príjemný kultúrny zážitok.

Nebolo by pravej zábavy a tancovania bez dobrej muziky a chutného jedla. Nenechali sme sa dvakrát núkať občerstvením v podobe studených mís ale aj  teplej večere,  ktoré potešilo chuťové poháriky, a zároveň aj lahodilo oku. Takto navnadení prví odvážlivci vyzvali do tanca svojich rodičov, priateľov, s ktorými mali chuť zdieľať tanečný parket a túto milú spoločnú aktivitu. Po prvých nesmelých tanečných krokoch však veselá hudba rozprúdila náladu, aj tanečnú chuť a o pár  chvíľ už tancovali všetci, chlapci neváhali a svoje kamarátky bez problémov pozvali do tanca. Rezkejšie rytmy sa striedali s pomalšími, takže si mohol každý prísť na svoje. Prestávky medzi jednotlivými kolami všetci využili na oddych, vzájomné rozhovory aj  s tými, ktorých často nevidíme a teraz máme príležitosť prehodiť pár slov, alebo sa zoznámiť s niekym novým.

Veď čo iné by bolo cieľom pekného tanečného večierka, ako utužovanie vzťahov, rozveselenie a rozptýlenie sa. Veríme, že ples naplnil očakávanie všetkých, sa zatúžili zabaviť a stráviť veľmi príjemný večer.

Košice, 10.2. 2019

Add a Comment